RETAIL
FOOD SERVICE
INDUSTRIE
300ml
350ml
420ml
500ml
250ml
500ml
900ml
950ml
500ml
1L
3L
5L
10L
1000L
300ml
350ml
420ml
500ml
1L
900ml
950ml
3L
5L
10L
10L
1000L
 
shutterstock_387228493.jpg

Delka dankt zijn succes aan de juiste keuze van zijn specifieke en natuurlijke ingrediënten, het produceren van de beste kwaliteit en dit in samenwerking met de ervaring van onze chef-koks.

DELKA heeft een uitgebreid aanbod met meer dan 200 recepten geïnspireerd op wereldsmaken voor snacks, kebab, home-made pita, bbq in familie kring

ONZE PRODUCTIE

 
 
 
 
 
 
 
 

ONZE KLASSIEKE SAUZEN

Degré de piquant

KRUIDIG

ZACHT

PIKANT

Begeleidingen
BURGER
TACOS
SALADE
GRILL
KEBAB
SUSHI
VIS
FRIETJES
KIP
MAROKKAANS
TUNISCHE
TARTAAR
SAMOURAÏ
PEPER
PITA
PILI-PILI
HONING MOSTERD
MAYORISSA
FISH TO FISH
CHEEZY
BURGER
BEEF BURGER
BRASIL
WITTE KOMKOMMERS
LOOKSAUS
BARBECUE
ANDALOUSE
AMÉRICAINE
ALGERIJNS
SPICY ALGERIJNS
JAPANSE MAYONAISE
TEX MEX
YOPI
COCKTAIL
HANNIBAL
BEARNAISE
BOURGUIGNONNE
CURRY

MAYONAISES

MET OLIJFOLIE
MET EIEREN
MET CITROEN

KETCHUPS

KETCHUP
CURRY KETCHUP
KETCHUP HARISSA

MOSTERD

ZACHTE
DIJON

VINAIGRETTES

NATUUR
FIJNE KRUIDEN
HONING MOSTARD
CAESAR
BIESLOOK
SWEET CHILI
1000 ISLANDS

ETNISCHE SAUZEN

EuroHalal is een organisatie voor de certificatie en controle van Halal producten  voor de voedingindustrie, alsook alle andere producten bestemd voor de Halal productie. EuroHalal wil enerzijds ten dienste staan van bedrijven maar ook ten dienste van consumenten. Voornamelijk consumenten die belang hechten aan gezonde en kwaliteitsvolle producten. Alsook consumenten die begaan zijn met hun godsdienst en cultuur. Halal garantie : De professionele vorming en de ernst van de verschillende medewerkers. De methode van controle is gebaseerd op regels en procedures die zijn vastgelegd in een lastenboek (erkend door de Halal federation of Belgium – HFB). Dit stelt EuroHalal in staat om aan consumenten en bedrijven garantie te bieden van een authentiek en strikt certificaat volgens de Halal norm. 
Deze Euro-Halal certificering wordt in heel Europa erkend.

Deze certificering is van toepassing op elke organisatie (privébedrijf of overheidsinstelling in de dienstensector of industrie). Op het moment van de aanvraag deelt het bedrijf of overheidsinstelling zijn activiteit mede alsook de desbetreffende vestigingen. Het conformiteitscertificaat vermeldt de activiteit en de desbetreffende vestiging.
De certificering van het managementsysteem is gebaseerd op de naleving van de voorgenoemde norm. Het resultaat van de audit wordt vastgelegd in een auditrapport. Afhankelijk van het resultaat wordt al dan niet een certificaat uitgereikt.
De vastgelegde normen moet gegarandeerd blijven gedurende de geldigheid van het certificaat. 
Deze Imanor-Halal certificering wordt wereldwijd erkend. 
https://www.imanor.gov.ma/

Een Kosher certificaat is aangepast aan de specifieke markt en de verwachtingen van de klant. Een Kosher certificaat kan afgeleverd worden voor de gehele productie-éénheid of specifiek voor 1 product. 
De Rabbijn controleert en houdt toezicht over het hele productieproces. Een Kosher certificaat dekt de volledige naspeurbaarheid.

DIEET SAUZEN

ONZE WAARDEN

 
 

ONZE VOEDINGSBELOFTE

Een evenwichtige voeding is één van de belangrijkste factoren voor de volksgezondheid. Wij plaatsen daarom een juist voedingspatroon centraal.

Wij streven naar een continue verbetering van onze kwaliteit. Door de nauwe samenwerking tussen chef-koks, voedingstechnologen en diëtisten ontwikkelen we de juiste uitgebalanceerde sauzen.

Wij zijn steeds opzoek naar nieuwe natuurlijke en kwalitatieve ingrediënten om zo onze bestaande recepten te verbeteren. De additieven worden in zo verre mogelijk geëlimineerd zonder in te boeten aan textuur en smaak.

Wij gebruiken uitsluiten NIET genetische gemodificeerde grondstoffen tijdens productie van onze sauzen.

Smaak staat uiteraard centraal. Maar een goed geïnformeerd persoon kan daardoor zijn consumptie beter oriënteren. Volg daarom onze logo’s op de verpakkingen

 

Uiteraard wil Delka ook bijdragen tot een duurzaam beheer door de impact op natuurlijke hulpbronnen en milieu te verminderen zoals het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen.

Op het terrein streven we ernaar het waterverbruik te verminderen en zeker verspilling in het algemeen te vermijden.

.

ONZE BELOFTE NAAR DUURZAME ONTWIKKELING

DELKA gaat voor de toekomst!

 

Voortbouwend op de voortdurende groei en investeringen van de afgelopen jaren, kunnen we nu, ter gelegenheid van ons 65-jarig bestaan in 2020, een versnelling hoger schakelen. We willen innoveren en sterker zijn op alle niveaus met het behoud van onze persoonlijke en menselijke benadering van onze waarden.

Wij leveren producten met een hoge toegevoegde waarde en weten hoe we kunnen inspelen op de veranderende markteisen.

Ook in de toekomst stellen digitalisering en automatisering ons in staat een belangrijke rol te spelen in een dynamisch en wereldwijd productienetwerk.

Het juiste gebruik van energie en verpakkingsmateriaal is essentieel om de hulpbronnen van onze planeet beter te beheren.

 

BELANGRIJKE INVESTERINGEN - PERIODE 2015-2020

 

  • Nieuwe geautomatiseerde productielijn waardoor de energiebehoefte per geproduceerde éénheid daalt

  • Nieuwe state-of-the-art verpakkingslijn met een extra-capaciteit van 10.000.000 éénheden 

  • Besparing van 5 ton karton per jaar door gebruik te maken van plaatkarton in plaats van Amerikaanse dozen

  • Vermindering van plastiekverbruik: geen plastieken sleeve verpakking meer maar een papieren etiket. Vermindering van 13T plastiek en een rationeler gebruik van energie (stoom) die nodig is voor het aanbrengen van de sleeve
     

  • Passage exclusivement sur des bouteille PET en remplacement des bouteilles multi couche en polypropylène qui peuvent rentrer mieux dans une filière simple de tri sélectif

  • Utilisation de carton issus uniquement de filière FSCC

 

ONTWIKKELING OP KORTE TERMIJN

 

Gebruik van recycleerbare en gerecycleerde verpakking

Changement = Diminution de 13 T de plastique

SOCIALE WAARDEN

Bij Delka is een stagiaire in productie zeer nauw betrokken bij het productieproces.  Zij/hij is medeverantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteitsvoorschriften.

De productieoperator heeft kennis van de gebruikte grondstoffen en van de proces-stappen voor het bereiden van een saus. Hij/zij stuurt de geautomatiseerde machines aan waarmee de sauzen worden geproduceerd en verpakt.

Hij/zij beheerst en bestuurt het proces door middel van één of meerdere controlepanelen, meestal geïnformatiseerd. Hij controleert en interpreteert de gegevens volgens het te volgen productieproces. Indien nodig wordt er overlegd samen met de desbetreffende dienst. Wij streven steeds naar optimalisatie van het proces in termen van kwaliteit en efficiëntie.

Hij/zij neemt eveneens stalen in functie van het productieproces, voert beperkte kwaliteitscontroles uit, uiteraard uitgevoerd volgens nauwkeurige richtlijnen. Hij/zij vervolledigt de nodige documenten en formulieren. In geval van een storing tijdens het proces, komt hij tussen beide, steeds volgens de gegeven autorisatie en de vereiste vaardigheden.
Hij/zij werkt steeds volgens de wel gedefinieerde hygiënerichtlijnen (HACCP) en de kwaliteitsnormen (ISO->IFS), zoals beschreven in het kwaliteitshandboek.

De operator werkt zelfstandig, meestal binnen een werkteam waarbij iedereen een wel gedefinieerde opdracht heeft. Zijn taken worden medegedeeld volgens een dagelijks of wekelijks schema. Zijn taken voert hij geconcentreerd uit, desondanks het repetitieve handelingen zijn. Hij werkt steeds volgens de veiligheidsvoorschriften (veiligheid voor zichzelf en de omgeving)
De operator staat in voor de netheid en orde van zijn werkpost, in relatie tot de kwaliteitsnomen en de hygiënevoorschriften,

Delka werkt sinds vele jaren reeds met stagiaires van l’Institut de la Providence. De CEFA (????) van ’Institut Sainte-Claire’ bieden stageplaatsen aan voor procesoperatoren voor de voedingsmiddelenindustrie.

ONZE KWALITEITSWAARDEN EN CERTIFICATEN

Dankzij onze jarenlange ervaring, garanderen wij de beste kwaliteit en voedselveilige producten. We verdiepen ons steeds meer in onze kennis van onze processen en onze producten, waardoor we beter op de eventuele risico’s kunnen inspelen.

Bij voorbeeld, zo hebben we vaker te maken met externe risico’s. Daarom zijn er eisen aan de IFS Food-standard toegevoegd in het kader van Food Defense en Food Fraude. Deze eisen zijn bedoeld om opzettelijke contaminatie van producten te voorkomen en de risico’s van voedselfraude te beheersen.

Delka garandeert een 100% naspeurbaarheid van zijn producten en zijn processen. Dit mede dankzij ons specifiek ERP-systeem.

.

Het federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV) is het Belgische agentschap dat verantwoordelijk is voor het toezicht op de veiligheid van de voedselketen en de kwaliteit van het voedsel. Het voedselagentschap staat onder toezicht van de minister van minister van Middenstand, Zelfstandigen, KMO's, Landbouw, en Maatschappelijke Integratie.

Certificaten voor export: oorsprongscertificaat, inklaring van goederen, analysecertificaat, non-ioniseringscertficaat, Halal, Kosher, BIO

 
 
 
unnamed (1).jpg

Productieoperator voor de voedingssector

Onze betrokkenheid bij de opleiding van jongeren

 

PRIVATE LABEL

Een aanvraag voor private label start bij een afspraak met onze verantwoordelijken voor export.

De minimale hoeveelheid per productie hangt af van recept en de gekozen verpakking.

 

Wij hebben verschillende leveringsmogelijkheden per vrachtwagen, boot of vliegtuig. Uiteraard, kunne de goederen zelf door de klant afgehaald worden.​

Heb je een vraag of een opmerking of ben je geïnteresseerd in een eventuele samenwerking, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

CONTACT

 

Delka SA - Rue de Battice 22B
4800 Petit-Rechain (Belgique / België)

Tel. 087/76.63.38
Fax. 087/76.57.48

Delka SA - Rue de Battice 22B, 4800 Petit-Rechain (Belgique / België)
Tel. 087/76.63.38    Fax. 087/76.57.48